Neostrata ansigts­behandlinger

Konsultation og planlægning af individuelt behandlingsforløb
Inden behandlingsforløb inviterer vi til en gratis konsultation, hvor der gives information om behandlingsmuligheder, priser og plejeprodukter.

NeoStratas peelingsystem består af Retinol peeling, fire glykolsyrepeelinger og to målrettede specialpeelinger.
Specialpeelinger kan anvendes alene eller i kombination med en glykolsyrepeeling.

I forbindelse med peelingbehandling anbefaler vi at man køber efterpeeling produkter, som forbedrer helingsprocessen og beskytter huden mod efterfølgende solpåvirkning.

Ansigts- og halsbehandling med glykolsyrepeeling omfatter afrensning, glykolsyrepeeling, Bionic Oxygen Recovery maske, Aminofilcomplex, Bionic Face Creme og solfaktorcreme.

Retinol peeling af ansigt og hals omfatter afrensning, påføring af retinolpeeling, observering af huden i 10 min, vejledning i afvaskning af peelingen med vand i hjemmet efter det anbefalede antal timer samt vejledning i brug af plejeprodukter.

NeoStrata Professionelt Peel System
Det professionelle peelingsystem fra NeoStrata kan tilpasses til en række forskellige hudproblemer.
Med syv forskellige former for peeling er der mange muligheder for at tilpasse behandlingen til en række tilstande i huden.
Der bruges forskellige styrker og sammensætninger for at opfylde behov så optimalt som muligt.
NeoStrata peelingsystem kan med fordel anvendes i kombination med injektionsbehandlinger, mikrodermobrasion, laser/IPL og andre æstetiske behandlinger.