Neostrata ansigtsbehandlinger

NeoStrata Professionelt Peel System

Det professionelle peelingsystem fra NeoStrata kan tilpasses til en række forskellige hudproblemer.

Med syv forskellige former for peeling er der mange muligheder for at tilpasse behandlingen til en række tilstande i huden.

Der bruges forskellige styrker og sammensætninger for at opfylde behov så optimalt som muligt.

NeoStrata peelingsystem kan med fordel anvendes i kombination med injektionsbehandlinger, mikrodermobrasion, laser/IPL og andre æstetiske behandlinger.

Konsultation og planlægning af individuelt behandlingsforløb

Inden behandlingsforløb inviterer vi til en gratis konsultation, hvor der gives information om behandlingsmuligheder, priser og plejeprodukter.

NeoStratas peelingsystem består af Retinol peeling, fire glykolsyrepeelinger og to målrettede specialpeelinger.

Specialpeelinger kan anvendes alene eller i kombination med en glykolsyrepeeling.

I forbindelse med peelingbehandling anbefaler vi at man køber efterpeeling produkter, som forbedrer helingsprocessen og beskytter huden mod efterfølgende solpåvirkning.

Ansigts- og halsbehandling med glykolsyrepeeling koster 700 kr og indholder afrensning, glykolsyrepeeling, Bionic Oxygen Recovery maske, Aminofilcomplex, Bionic Face Creme og solfaktorcreme.

Ansigts og -halsbehandling med glykolsyrepeeling plus specialpeeling koster 899 kr og indeholder afrensning, specialpeeling, glykolsyrepeeling, Bionic Oxygen Recovery maske, Aminofilcomplex, Bionic Face creme og solfaktorcreme.

Retinol peeling af ansigt og hals koster 1.499 kr og indeholder afrensning, påføring af retinolpeeling, observering af huden i 10 min, vejledning i afvaskning af peelingen med vand i hjemmet efter det anbefalede antal timer. Efter 7 dage tilbydes en opfyldende fugtgivende behandling, som er inkl. i prisen.